Skip to Content

“The secret of being happy is accepting where you are in your life and making the most out of everyday.”

Ik ben Yvette van den Berg en het is mijn missie om de schoonheid van de natuur te delen.

Door natuur te fotograferen wil ik graag de verwondering aan anderen overbrengen. Buiten zijn in de natuur geeft rust, ontspanning en inspiratie en dat gevoel is iets waar je verslaafd aan wilt zijn!

Bij iedere wandeling in het bos, in de duinen of over heidevelden laat ik mij verrassen door alles wat zich aandient voor mijn ogen. Naast mijn fascinatie voor wildlife fotografeer ik graag de zachte kleuren die een zonsopkomst of een zonsondergang biedt. Het bekende “gouden uur” aan het begin van de dag heeft iets magisch en dat gevoel wil ik de kijker meegeven. Maar ook de dromerige details van bloemen of dauwdruppels op een spinnenweb trekken mijn aandacht.

Het is mijn overtuiging dat het in beeld brengen van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft, belangrijk is om draagvlak te verkrijgen voor het behoud van de natuur in Nederland en daarbuiten.

Het behoud en de zorg voor de natuur is voor ons misschien wel belangrijker dan we ons realiseren. Vaak zijn we ons daarvan onvoldoende bewust, omdat we druk zijn met andere zaken.

En juist in ons huidige bestaan van hectiek, stress, deadlines, verwachtingen, is het belangrijk om onszelf weer even op te kunnen laden.
Laat me je daarom meenemen in de verwondering en de geluksmomenten die ikzelf ervaar door buiten te zijn in de natuur.

Geniet van de foto’s, maar vooral van de natuur zelf!

Yvette Natuurfotografie